Dag 9 - En resa jag minns

Det är två resor som jag minns speciellt, kan inte bestämma vilken av dom som var bäst eftersom dom båda va lika underbara fast på olika sätt!

Turkiet 2008 med Cicci är en resa som jag aldrig kommer att glömma, det var även första gången som jag flög också.
Jag kommer ihåg att vi pratade om det någon gång på våren där och du sa att du ville att jag skulle följa med dig och din familj dit.
Och varför skulle jag inte vilja det? Pappa pratade med din mamma om det och vips så var resan bokad. 
Jag minns att jag var jättenervös när vi satt och väntade på att dom skulle börja boarda planet, men allt gick bra och fram kom vi.
Vi var där i två veckor och jag tror att jag hade kunnat stannat i minst två veckor till, för vilket underbart väder vi hade!
Det var högsäsong just när vi va där så vi klagade ju inte på vädret i allafall. Temperaturen stod på ungefär +40 grader varje dag.
Jag tänker inte rabbla upp allting som vi gjorde där, men säg något som vi inte gjorde istället?
Jag fick blåsor i hela munnen och runt om munnen tack vare deras äckelketchup som va så stark mot våran eftersom jag inte tål tomater.
Vi fick ringa upp en turkisk doktor som kom och drog i min mun så jag börjde gråta tillslut, smärta kan jag säga, smärta.. 
Jag fick massa salvor och munvatten som jag skulle gurgla efter varje måltid och det gjorde jag varje dag.
Minns en dag efter buffén så skulle vi gå upp och göra det åt mig, vi tar hissen som vanligt och såklart blir det strömavbrott och hissen stannar.
Det var tur att vi hade varandra för sådär rädd har jag nog aldrig varit. Vi stod och kramdes och grät, men samtidigt skratta.
Tillslut hoppade allt igång och upp kom vi, men när vi skulle ner igen så tog vi allt trapporna.

Det finns så mycket roligt vi gjorde och jag skulle kunna skriva en hel bok om det känns det som, men det här får räcka!
Jag kan berätta att det här är en resa som jag aldrig kommer glömma och jag skulle gärna göra om det om jag fick chansen!Åhus med Hanna både 2007 och 2008, jag kommer aldrig att glömma dom veckorna som vi spenderade där!
Första året var vi där i två veckor och det var både skratt och tårar minns jag, vissa stunder ville vi slå ihjäl varandra till och med.
Det var då vi träffade alla kompisar där, minns att vi räknade hur många det va tillslut men nu har jag glömt bort det..
Kommer ihåg att vi va vid bryggan och Eddie kom fram till oss med en fet dunjacka och började prata med oss, sen blev det bara fler!
Vi hade aldrig tråkigt på dagarna, utan vi va alltid med någon. Från morgon till kväll.
Adam kallade vi för snurre sprätt eftersom vi tyckte att han va så vimsig och han va överallt men ingenstans, haha!
Hela handbollslaget Lugi eller vad dom hette från Lund umgicks vi väldigt mycket med också, vi kollade på alla deras matcher!
Minns att vi skulle bada där på kvällen och jag fick ta på mig Axels shorts och han fick ta mina byxor eftersom han skulle kolla på.

Året efter var vi bara där i en vecka och vi träffade inte riktigt alla som vi träffade året innan vilket va lite synd.
Laget var i Göteborg istället för att vara i Åhus, skäms!
Adam och hans kompisar träffade vi, och samtidigt träffade vi Sebbe som jag fortfarande har lite kontakt med.
Den veckan blev det också både skratt och tårar, och jag tänker inte skriva ut här varför men jag kommer aldrig glömma dom veckorna!
Sebbe bröt nyckelbenet och vi skulle följa med in till sjukhuset och allt vad det var, herregud! hahaha, men jag saknar alla..
Varje sommar vill jag åka tillbaka dit och bara dra ihop alla som man träffat, men det är ju trots allt ganska långt?

Kommentarer
Postat av: Sebastian

hahaha jag saknar det skit mycket, men till sommaren har du förhoppningsvis körkort och då får du komma ner och leva jävel med mig :D:D:D haha miss u :D<3

Postat av: Hanna

Åååh jag skrattade om vad du skrev faktiskt! Det var så jävla roligt!

2010-12-27 @ 22:02:55
URL: http://hhanniiiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0