Dålig uppdatering

Jag känner mig ganska kass på det här med att blogga, visst är jag? Och som vanligt har jag inget bra att skylla på heller.
Vad har jag gjort sedan julafton då? Jag har ätit för mycket julmat, öppat lite fler julklappar, umgåtts med min fina familj och vart med pojkvännen. Dagarna har rullat på och jag har haft det supermysigt verkligen!

Vad har jag gjort idag? Jag vaknade upp hemma hos Kalle runt 11 kanske och åkte hem runt halv tolv ungefär för att göra mig iordning.
Jag åkte upp till Röfors för att hämta Ida och sedan rullade vi iväg till Mariestad för att umgås med Anton och Linus. Trevligt!
Vi satt och pratade en del, fikade, åt mat och sen fick vi oss en rundtur hela (?) Mariestad, supertrevlig dag verkligen och kul att ses!

När vi kom hem fixade Ida iordning sig lite sen körde jag iväg henne till lite festligheter och fastnade där ett tag själv. Kom hem där för ett tag sedan och nu ligger jag i sängen och sväller. Jag kanske ska ta och nämna att jag som vanligt på alla lov har gått och blivit sjuk, feber. Det känns riktigt rockigt och jag får verkligen hoppas att det försvinner till nyår!

Tänkte även passa på att länka både Antons och Linus träningsbloggar som jag tycker att ni alla kan ta och spana in. Klicka bara på namnen så kommer ni in där, lätt som en plätt!


MERRY CHRISTMAS

Kom precis på att det var ju ett tag sedan jag uppdaterade, får ta tag i det igen och fortsätta med den oändliga listan.
Tänkte bara berätta att jag fortfarande lever och att jag precis som alla andra firar jul idag.
Vill avsluta det här korta inlägget med att önska alla en riktigt god jul!

DAG 09 – Min senaste kyss

DAG 08 – En bild på mig själv tagen av någon annan

DAG 07 – En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

DAG 06 - En partybild på dig

Nottingham

Sitter nere i köket och äter frukost nu. Mamma kommer och hämtar upp mig om en halvtimme ungefär och då bär det iväg till Skavsta!
Vi lyfter vid halv ett och är framme i Nottingham tjugo i nio ikväll, blir en lång resa. Buss i fyra timmar från London till Nottingham känns inte så rockigt, men vi måste ju hoppa på den om vi vill komma fram.

Nu ska jag springa upp och borsta tänderna och sen fixa det sista så jag är klar när hon kommer! Vi hörs på fredag igen, ha det bra!


Får bli en bild från volleybollen i fredags, det kommer upp mer när jag har kommit hem!

DAG 05 - Mitt hår


Har ingen bra bild på mitt hår direkt, kan försöka fixa en annan någon dag! Den här bilden får duga så länge, och jag tror att dom flesta som läser min blogg faktiskt vet hur det ser ut. Det är inget speciellt, det är brunt, det är tråkigt och det hänger bara!

DAG 04 - En bild från i somras

DAG 03 - En person som är snygg

DAG 02 – Typ av killar jag faller för

Ojdå, ska nu skriva om vad för killar jag faller för alltså? Som jag antar att de flesta vet nu så har jag min Kalle sen två år tillbaka! Det är för killar som honom jag faller, och eftersom det bara finns en av honom så är det honom jag faller för och jag älskar honom mer än något annat!

Men om man jag ska berätta VAD jag faller för så kan det vara lite olika. Först och främst så brukar jag inte falla för blonda killar konstigt nog, jag kan nästan inte komma på någon gång jag har gjort det faktiskt. Okej, jag kan ju inte förneka att det aldrig hänt. Men i det stora hela så är det brunetter. Jag tycker om killar som är omtänksamma, roliga och snälla. Självklart ska jag tycka att han ser bra ut också, eftersom det är utsidan som ger insidan en chans.
Jag vill inte ha en kille som tar mig som sitt andrahandsval, självklart behöver han inte vara med mig varje dag men tror att ni förstår hur jag menar. Han måste kunna visa att han älskar mig och inte skäms för att visa det inför sina vänner. Han måste kunna acceptera mina vänner, kan han inte det så kommer det aldrig att fungera efterom dom är en stor del av mitt liv.


MIN SNYGGING!


Måste även tillägga att det är näst intill omöjligt att inte dreggla när man ser Sean Faris.

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0