DAG 02 – Typ av killar jag faller för

Ojdå, ska nu skriva om vad för killar jag faller för alltså? Som jag antar att de flesta vet nu så har jag min Kalle sen två år tillbaka! Det är för killar som honom jag faller, och eftersom det bara finns en av honom så är det honom jag faller för och jag älskar honom mer än något annat!

Men om man jag ska berätta VAD jag faller för så kan det vara lite olika. Först och främst så brukar jag inte falla för blonda killar konstigt nog, jag kan nästan inte komma på någon gång jag har gjort det faktiskt. Okej, jag kan ju inte förneka att det aldrig hänt. Men i det stora hela så är det brunetter. Jag tycker om killar som är omtänksamma, roliga och snälla. Självklart ska jag tycka att han ser bra ut också, eftersom det är utsidan som ger insidan en chans.
Jag vill inte ha en kille som tar mig som sitt andrahandsval, självklart behöver han inte vara med mig varje dag men tror att ni förstår hur jag menar. Han måste kunna visa att han älskar mig och inte skäms för att visa det inför sina vänner. Han måste kunna acceptera mina vänner, kan han inte det så kommer det aldrig att fungera efterom dom är en stor del av mitt liv.


MIN SNYGGING!


Måste även tillägga att det är näst intill omöjligt att inte dreggla när man ser Sean Faris.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0