Dålig uppdatering

Jag känner mig ganska kass på det här med att blogga, visst är jag? Och som vanligt har jag inget bra att skylla på heller.
Vad har jag gjort sedan julafton då? Jag har ätit för mycket julmat, öppat lite fler julklappar, umgåtts med min fina familj och vart med pojkvännen. Dagarna har rullat på och jag har haft det supermysigt verkligen!

Vad har jag gjort idag? Jag vaknade upp hemma hos Kalle runt 11 kanske och åkte hem runt halv tolv ungefär för att göra mig iordning.
Jag åkte upp till Röfors för att hämta Ida och sedan rullade vi iväg till Mariestad för att umgås med Anton och Linus. Trevligt!
Vi satt och pratade en del, fikade, åt mat och sen fick vi oss en rundtur hela (?) Mariestad, supertrevlig dag verkligen och kul att ses!

När vi kom hem fixade Ida iordning sig lite sen körde jag iväg henne till lite festligheter och fastnade där ett tag själv. Kom hem där för ett tag sedan och nu ligger jag i sängen och sväller. Jag kanske ska ta och nämna att jag som vanligt på alla lov har gått och blivit sjuk, feber. Det känns riktigt rockigt och jag får verkligen hoppas att det försvinner till nyår!

Tänkte även passa på att länka både Antons och Linus träningsbloggar som jag tycker att ni alla kan ta och spana in. Klicka bara på namnen så kommer ni in där, lätt som en plätt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0