GÅRKVÄLLEN!

Igår var det fredag och det stog utgång på kvällens schema. Åkte hem från Kalle runt 12 och gjorde verkligen ingenting, plockade lite med alla kläder på golvet osv. Hoppade in i duschen, åt, letade kläder och gjorde mig iordning tillslut och blev klar i sista sekund.
Rasmus kom vid halv sju i min lilla röda pärla och hämtade upp mig, plockade upp Filip efter vägen och sen in i Kumla för att hämta Anna och Sara. Vi tog oss vidare till Örebro där vi lämnade av Filip och sen parkera för att gå mot Liquid. 

På Liquid satt vi ett ganska bra tag om jag inte minns helt fel, tog några öl och träffade massa roligt folk som vi satt och tjata med. Runt tio vandrade vi bort mot Strömpis och började köa, väl där inne dansade vi hela natten fram tills vi åkte hem. Självklart blev det ett stopp på McDonalds innan.

Idag mår jag helt okej ändå, lite huvudvärk och ganska slutkörd men det är bara att hoppa in i duschen och ta nya tag.
Jag måste sätta igång och baka lite sen eftersom jag inte gjorde det i torsdags som jag skrev att jag skulle göra. Klockan fem ska jag vara hos min syster där vi ska fira henne och min mamma eftersom båda fyllt år, det blir mysigt! Efter det åker jag hem till Kalle och sover där, blir mysigt det också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0