ILLAMÅENDE

Inatt mådde jag illa, jätteilla. Jag har gråtit för jag var så rädd, jag vet att det låter jättetöntigt men som dom flesta vet så är det min fobi.
Eftersom jag grät och oroade mig hela tiden så blev det ju bara värre, men runt fem-halv sex kändes det lite bättre och jag kunde somna om.
Jag vaknade runt nio och var inte allt för pigg men gick upp och tänkte försöka äta frukost, men fick inte i mig så mycket. 

Nu sitter jag på sängen med datorn, har precis plocka ögonbrynen och AJ vad ont det gör. Tänkte försöka komma igång med pluggandet lite nu igen. Jag har kvar mitt pressmeddelande att skriva och jag förstår inte riktigt uppgiften, HEJA!
Om jag hinner, vilket jag hoppas på så ska jag fortsätta skriva på historian som vi började med igår, om antikens grekland. 
Sen är det bara uppsatsen i samhällskunskapen kvar, och imorgon kommer det en ny uppgift i medieproduktionen/mediekommunikatonen.

Nej här på bloggen och facebook blir det ingenting gjort så nu ska jag väl ta tag i det, får se om jag skriver något mer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0