MÅNDAG 28/11

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och mamma befinner oss i Nottinham hemma hos Emma och Craig.
På tal om dom två så ska jag bli moster för tredje gången, mysigt! I slutet av augusti eller i början av september så kommer det en liten bebis.

Idag är det måndag, ny vecka med nya möjligheter. Nya möjligheter till att få klart ytterligare lite plugg kanske?
Idag har vi jobbat på bra på mediekommunikationen/medieproduktioinen (lektionerna är ihopsatta). Medans Elin satt och gjorde klart våran tidning så bekantade jag och Sara oss med ett helt nytt program som vi inte riktigt kom överrens med, men det ska nog gå bra. 
Satt kvar efter skolan och fortsatte med projektarbetet med Sara, vi har fått kartan över Gotland och försökte göra upp vår rutt.

När jag kom hem har jag bara ätit, duschat och pluggat. Har försökt mig på psykologin, vilket inte var det lättaste den här gången. 
Jag förstår allt precis, men sen när jag ska skriva ner allt så tar det helt plötsligt stopp. 
Projektrapporten som ska vara klar på måndag 15:20 har jag också börjat lite smått på, körde fast på den också men jag är i alla fall igång.


Har insett nu att mitt hår ser förjävligt ut, borde verkligen klippa mig. Det som hindrar mig är att det blir kort (kortare) då vilket inte får hända. Men för eller senare är jag väl tyvärr tvungen, de växer ju ut igen. Varför klippte jag ens av det från början? Lätt att vara efterklok!
Kommentarer
Postat av: Anonym

var tatuerade du dig och vad kostade det?

2011-12-02 @ 19:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0