SLITEN

Känner mig en aning sliten just nu. Kan tänka mig att det beror på skolan, det är ett ovanligt högt tempo och det är mycket att göra.
Det resulterar på att jag försöker att lägga så mycket tid som möjligt på uppgifterna och det blir så att bloggen hamnar lite åt sidan.
Jag orkar egentligen inte tänka på det, men nu efter att jag skrivit klart min psykologiuppgift så kände jag att det kunde vara skönt att skriva av sig lite här. Egentligen har jag inte så mycket att berätta, det händer inget speciellt om dagarna eftersom det enda jag gör är att plugga.
Jag antar, eller jag vet att jag inte är ensam om det här så jag ska väl egentligen inte klaga.
Nu ska jag inte klaga, utan det är bara att bita ihop och göra det som ska göras så får vi hoppas på att det lönar sig med ett bra betyg i slutet.

Annars då? Dagarna rullar på som vanligt och jag gör inte så himla mycket mer än att plugga. I fredags var ja hemma hos Amanda och hade det mysigt, spenderade även natten där. Resten av helgen var jag med kalle, lagade god mat och hade det mysigt. En myshelg med andra ord!
Jag kom på att jag förresten glömt att skriva här att jag och mamma åker till Nottingham den 5-9 december för att hälsa på min kära syster. Det ska bli skönt att komma iväg ett tag känner jag!

Känner att det blev lite jobbig text att läsa nu, men orkar inte gå in och ändra massor nu så det får vara så.
Nu ska jag sova, får se om jag skriver imorgon igen! Jag ska som sagt inte lova något eftersom vi alla vet hur det blir då. GODNATT!


Bilder från idag, lite sliten och äcklig men vem fan bryr sig nu! Ska även tillägga att jag har gjort ett nytt försök med att sluta bita på naglarna och jag tycker att jag har lyckats riktigt bra än så länge.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0