Heaven is a place nearby

Här får ni en bild på mig från i helgen då jag var i mitt fräschaste skick - nyvaken! Röd prick i pannan och fett hår, det gillas. 

Klockan är tjugo i åtta nu och jag har varit hemma några timmar. Ändå har jag inte hunnit med att göra speciellt mycket, jag har ätit och kollat igenom massa bilder på datorn. That's it! Vad ska jag göra nu då? Jag ska ligga i sängen och värma mig, fryser som jag vet inte vad. Speciellt om händerna, vantar kanske?

Okej jag kanske är lite sen med att säga det här, men var fasiken tog sommaren vägen? Den bara försvann och helt plötsligt har träden inga löv kvar och helt plötsligt så står man där inpackad i tröjor, tjock halsduk och höstskor. Vissa dagar blåser man nästan bort. Ja jag blir deprimerad, om det ska blåsa och vara så kallt så kan snön lika gärna komma nu på en gång.

Vad negativ jag låter i det här inlägget, men jag känner att jag är det nu. Tänker inte sitta och låtsas att allt känns bra. Idag är det en sån dag som jag har tänkt väldigt mycket, varför blir saker som dom blir egentligen? Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Tänk vad saker kan förändras på bara någon sekund, det är helt sjukt.

Jag ska även passa på att nämna PATRIK i det här inlägget, som var så snäll och skickade psykologiuppgiften till mig nyss!
Det får avsluta det här inlägget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0