Idag är det ingen bra dag

Nej det är det inte, jag känner mig så nere hela dagarna. Ingenting är roligt. Ingenting är bra. Allt känns jobbigt. Jag har ingen motivation till något.
Jag tror att jag börjar bli förkykld igen eller något liknande, känner mig hängig och har ont i halsen och i örat den här gången, HEJA MIG!

Annars då? Dagen har varit bra om man bortser från allt annat. Som jag skrev igår så trivs jag väldigt bra på min praktikplats. Det känns avkopplande på något sätt, jag vet inte. Man hamnar i sin egna lilla värld vissa stunder och det finns alltid något att göra.

Nu sitter jag nere i köket, har precis slängt i mig lite mat. Väntar på att klockan ska ticka iväg lite. Runt halv åtta nångång ska jag brumma iväg till Vretstorp för att hämta min kära syster och agera chaufför till hennes jobb i Laxå. Hon ska nämligen lämna in sin bil i några dagar nu, så jag är lite snäll och lånar ut min bil eftersom jag ändå antagligen inte ska använda den förrens på fredag eller något. Så det blir bra.
Innan jag åker dit vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, får ta det lugnt och försöka bli lite piggare tror jag.


Alla har vi hopplösa dagar när vi känner oss nere. Men var stolt över den du är och kom ihåg stt kunna skratta åt dig själv. Lev varje dag som om den vore den sista, för en dag så kommer den. Tveka inte att gapa över mycket och ta lite risker. Håll dig framme och ge gärnet, för trots allt är det väl det livet går ut på?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0