Sämsta bloggen

Jag vet att det här kan vara världens sämsta blogg just nu, inte långt ifrån i alla fall. Jag har ingenting att skylla på, har bara inte orkat. 
Jag har väl inte gjort något speciellt om dagarna, varit på praktiken osv. Man blir rätt trött i kroppen efter en dag där. Men kul är det!

På tal om praktik så är jag inne på min fjärde och sista vecka, det är helt sjukt vad tiden bara rinner iväg? Kommer kännas konstigt att inte gå tillbaka dit något mer, men jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte sitter fint med höstlov nästa vecka! Höstlov, mitt sista höstlov.
Eftersom lönen rullade in på kontot idag så passade jag på att fyna med lite saker hem som jag har spanat på ett tag men inte haft pengar till att köpa. Det fick bli en tröja, två tights och toffsar och hårnålar. Sånt som alltid går åt så att säga!

Fredagen spenderade jag hemma hos Kalle där vi bara tog det lugnt. I lördags kom cicci till mig, gjorde inte så himla mycket? Åt pizza och snackade massor. I söndags tog jag bilen till Kalle igen för att spendera den sista tiden av helgen med honom. Vi gick ut och fotade lite, lyckades även att dö lite där ett tag. Jag var någon decimeter från ett skjutet rådjur, lilla paniken där alltså. Det kom både skrik, spring och tårar. HEMSKT!

Nu kikar jag lite på värsta pojkvänsakademin för att se vad det är för något, har precis pluggat lite så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag en sväng in till skolan för att prata med min lärare om lite grejer, och hämta en mattebok för att försöka fräscha upp minnet lite inför högskoleprovet på lördag! 
Kommentarer
Postat av: the K to the A to the L to the L to the E

possas mer nån dag?

2011-10-25 @ 21:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0