Torsdag

En dag kvar till höstlov! Det sitter fint, även om det är lite tråkigt att det är min sista dag imorgon på bikbok.
Men fixade idag så att jag får komma tillbaka nästa termin då vi har praktik på måndagar, det blir bra.

Igår var Sary och jag på skolan hela dagen och pluggade till högskoleprovet, mamma mia säger jag. Vad har vi gett oss in på egentligen?
Är det meningen att man ska förstå dom där frågorna, och är det meningen att man ska fatta hur man räknar ut svaren på matten utan kladdpapper? Ska man kunna alla dom där konstiga tecknen? Vi får väl se hur det går på lördag, får hoppas på det bästa.

Idag fick vi in massa nya nagellack på bikbok, sjukt fina. Jag packade upp dom och kunde ju inte motstå att köpa några. Jag kunde inte välja ett, så med mig hem fick jag sex olika. En ljusrosa, ett lite vitt med skimmer i, ett silver och ett brunt. Även något som ska stärka naglarna och något för nagelbanden. Kom hem vid halv sex och nu har jag precis duschat och väntar på att robinson ska börja.

Imorgon är det som sagt fredag, jag ska träffa Sary ett tag efter praktiken för att kolla lite mer på högskoleprovet sen så kommer Kalle hem till mig. Lite tråkigt att halloween krockar med högskoleprovet, jag som var lite taggad på att klä ut mig. Men det är bara att gilla läget och vänta till nästa år, helgen kommer att bli toppen ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0