söndag

Idag är det exakt 2 månader kvar till studenten och jag borde sätta fart med allt plugg som kommer efter mig, hur ska jag klara det utan motivation?
Det löser sig nog, bara att börja någonstans. På lördag åker Sara och jag till Gotland för att utföra vårt projektarbete, cykla 50 mil. HEJA OSS!

I fredags var det utgång som stod på schemat tillsammans med fina vänner. Dansade och hade kul hela kvällen och det kunde inte bli bättre än så.
Jag kom hem till Laxå runt 12 på dagen och åkte iväg nästan direkt till Gullspång för att hälsa på Dino. Vi drog ett pass på gymmet, eller vi och vi, det var mest han. Lite gjorde jag i alla fall fast den största delen av tiden gick ut på att lgga och vila. VART VAR MINA MASKINER? Hantlarna sög..
Åkte en sväng till Töreboda senare på kvällen till Simon där det var lite fest, även fast jag var nykter så var det kul att träffa lite folk. 
Jag kom hem hit runt ett med världens magont som gjordre att jag knappt kunde stå eller andas, lilla paniken där. 

Imorse ringde Cicci den jäveln och väckte mig, klockan var ett så det kanske var lika bra att gå upp. Hon och Benja kom förbi på besök i några timmar, trevligt! Satt och åt chips, drack påskmust, och tittade på när Cicci ritade så fint. Nu har de åkt här ifrån och jag funderar på vad jag ska göra.
VAD HÄNDER IKVÄLL GOTT FOLK?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0