AKTIV BLOGG

Det händer mycket här i bloggen, så mycket att jag inte riktigt hinner med. Nej men det händer inget intressant i mitt liv nu känner jag.

Jag är arbetslös, och tro det eller ej så gillar jag det fast det blir lite segt i längden. Jag tjänar ju inga pengar direkt men det problemet löser sig alltid ändå. Eftersom jag inte ska plugga vidare till hösten så kände jag att det var skönt med lite ledigt nu innan hösten då jag tänkte försöka hitta mig nått jobb. Alla börjar skolan nu så det finns väl inte så mycket att göra på dagarna då, kommer snart börja klättra på väggarna. 

Jag räknar ner dagarna till Turkiet, det är endast 11 dagar kvar!! Helt sjukt var jag längtar efter solen, ska ta vara på varje minut. Resan till England är även bokad nu, den 30e september åker vi och hälsar på bebisen. Som jag längtar!! Kommer aldrig vilja åka där ifrån. 

Har inte så mycket mer att skriva nu så det får väl räcka här. Tänkte dra några avsnitt av paradise hotel innan jag somnar. Laddar upp en lagom ful bild också, den bjuder jag på!

                       

Tar tillbaka all den tid som du snott från mig

 

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0