MEMORIESONSDAG 29/2

Sista dagen i februari, imorgon kliver vi in i mars och det innebär att jag fyller om sisådär två veckor och det känns helt okej. 
Inte för att 19 år är någon ålder att hurra över, men ändå ett år närmare 20. Det är ganska sjukt hur tiden bara rinner iväg, minns det som igår nästan när jag fyllde 18. Det känns bra att ha kommit över 18års gränsen, men ändå så är det ju inte så speciellt. Krogen och körkort?

Jaja nog om detta, det finns en del som sagt åt mig att jag bloggar för dåligt och att jag borde ta tag i det. Håller jag med dem? Ja. 
Just nu är jag sjuk, och jag ska vara glad att jag har klarat mig sen jullovet i alla fall. Och ännu gladare är jag att jag inte är magsjuk.
Men feber, halsont och konstant huvudvärk tar också på kroppen en hel del, ingen ork till nånting. Ändå är det inte så farligt som det brukar vara, men jobbigt nog ändå. 

Vad har jag gjort idag då? Idag har jag förflyttat mig mellan soffan och sängen, så om man letar efter mig så är det där man hittar mig så att säga. Jag har laddat ner serien 90201, och man kan säga att den har nog tagit över mitt liv snart. Jag har även kollat på Segermyr och ätit massa piggelin. Det är nog det bästa med att vara sjuk, man får äta hur mycket glass man vill eftersom det typ är det enda jag får i mig.

Nu ska jag krya ner i sängen och fortsätta med det jag gjort hela dagen, ingenting..


Det får bli en, eller två bilder på mig och mina fina vänner från fredagens utång som bjöd på mycket dans, alkohol och bra sällskap.

THOUGHTS

Isn't it funny how day by day goes and nothing changes, but when you look back everything is different?

MOBILBLOGG

Tjeeeeenare!

Sitter i skolan just nu med Sara efter att ha avnjutit en ganska torr men helt okej måltid i matsalen. Idag bjöds det på kyckling, ris och tzatsiki. Som sagt, helt okej men en aning torrt.

Vi har slutat så vi har egentligen gått på ett efterlängtat sportlov. Och det sista. Just för tillfället sitter vi och arbetar med vårt projektarbete, mer vet jag inte vad jag ska skriva.

Tyckte mer att det kunde vara rolig och slänga in ett inlägg från telefonen, tjeeee!

Tröttare än någonsinn

Okej riktigt så illa är det väl kanske inte, men trött är jag. Väldigt trött.

Idag är det måndag och det innebär praktik. Vi körde igång redan klockan sju imorse, inventering av varorna stod på schemat. Sjukt kul..
Kanske inte, men det måste göras och självklart ställer jag upp när dom ställer upp med en praktikplats för mig där.
Eftersom jag började så tidigt så fick jag även sluta tidigare, skönt! Klockan två var jag på e20 på väg till gymmet för ett tungt benpass.
Idag kändes det i benen kan jag säga, men det kändes bra. Jag är på gång, beach 2015 eller något sånt?

Jag tog en paus från allt plugg precis. Imorgon ska vi redovisa historiaarbetet på förmiddagen, och det ska bli så himla skönt att bli av med det! Jag skriver om Donatello, vad vill han mig? Blir galen på honom. Känner just nu att han inte gjorde någon nytta alls, utan skapade mer arbete åt oss ungdomar som idag måste läsa och skriva om sånt. Okej nu låter jag väldigt negativ, men jag lärde mig absolut ingenting av det här arbetet.
Jag varvar historian med mitt tal i svenskan som jag ska ha imorgon på eftermiddagen, ska bli skönt att bli av med dessa två arbeten. 

Det är en vecka kvar till ett efterlängtat sportlov! Kämpa nu Amanda.
Imorgon är det alla hjärtans dag, och självklart spenderar jag kvällen med min fina pojkvän!


Det får bli två härliga bilder från idrottsdagen i början av trean, herregud vad jag kommer sakna såna här stunder med klassen efter studenten.

Friendship

Nej en god vän går först
Dom som finns vid din sida när sommar blir höst.

Skolarbeten

Ser att det är många som går in på min blogg trots den kassa uppdateringen, jag får be om ursäkt!
Anledningen till att den har legat nere i ca två veckor är på grund av skolan och mycket annat runt omkring. 

Skolan tar död på mig just nu, eller den ger mig i alla fall magkatarr vilket också är hemskt. Religionsredovisning, historiaredovisning, skriva och hålla ett argumenterande tal i svenskan, riksdagsuppgifter och rollspel, samhällsuppsats, göra en flyer, planera grupparbetet, projektarbetet and so on. Jag har en del att göra, och jag antar att jag inte ska klaga eftersom ni andra har minst lika mycket. 

När det känns som att hela världen är emot en är det bara att kämpa vidare och blicka framåt, jag har ju ändå studenten att se fram emot trots att det är ett ganska bra tag kvar. Vad gör jag för att hålla humöret uppe då? Jag tränar och umgås med människor som gör mig glada och får mig att må bra helt enkelt, love you!

Jag har inte så mycket mer att säga i det här inlägget, ville mest bara visa att jag lever samt berätta anledningen till den kassa uppdateringen på bloggen. Nu ska jag ta mig ner till duschen och skölja ur hårinpackningen och sedan gräva ner mig i plugget igen!


Eftersom jag använder min skoldator nu så har jag typ inga bilder på den, bara massa tråkigt skolarbete så det får bli en gammal här nu.

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0