ONSDAG 29/2

Sista dagen i februari, imorgon kliver vi in i mars och det innebär att jag fyller om sisådär två veckor och det känns helt okej. 
Inte för att 19 år är någon ålder att hurra över, men ändå ett år närmare 20. Det är ganska sjukt hur tiden bara rinner iväg, minns det som igår nästan när jag fyllde 18. Det känns bra att ha kommit över 18års gränsen, men ändå så är det ju inte så speciellt. Krogen och körkort?

Jaja nog om detta, det finns en del som sagt åt mig att jag bloggar för dåligt och att jag borde ta tag i det. Håller jag med dem? Ja. 
Just nu är jag sjuk, och jag ska vara glad att jag har klarat mig sen jullovet i alla fall. Och ännu gladare är jag att jag inte är magsjuk.
Men feber, halsont och konstant huvudvärk tar också på kroppen en hel del, ingen ork till nånting. Ändå är det inte så farligt som det brukar vara, men jobbigt nog ändå. 

Vad har jag gjort idag då? Idag har jag förflyttat mig mellan soffan och sängen, så om man letar efter mig så är det där man hittar mig så att säga. Jag har laddat ner serien 90201, och man kan säga att den har nog tagit över mitt liv snart. Jag har även kollat på Segermyr och ätit massa piggelin. Det är nog det bästa med att vara sjuk, man får äta hur mycket glass man vill eftersom det typ är det enda jag får i mig.

Nu ska jag krya ner i sängen och fortsätta med det jag gjort hela dagen, ingenting..


Det får bli en, eller två bilder på mig och mina fina vänner från fredagens utång som bjöd på mycket dans, alkohol och bra sällskap.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0