Skolarbeten

Ser att det är många som går in på min blogg trots den kassa uppdateringen, jag får be om ursäkt!
Anledningen till att den har legat nere i ca två veckor är på grund av skolan och mycket annat runt omkring. 

Skolan tar död på mig just nu, eller den ger mig i alla fall magkatarr vilket också är hemskt. Religionsredovisning, historiaredovisning, skriva och hålla ett argumenterande tal i svenskan, riksdagsuppgifter och rollspel, samhällsuppsats, göra en flyer, planera grupparbetet, projektarbetet and so on. Jag har en del att göra, och jag antar att jag inte ska klaga eftersom ni andra har minst lika mycket. 

När det känns som att hela världen är emot en är det bara att kämpa vidare och blicka framåt, jag har ju ändå studenten att se fram emot trots att det är ett ganska bra tag kvar. Vad gör jag för att hålla humöret uppe då? Jag tränar och umgås med människor som gör mig glada och får mig att må bra helt enkelt, love you!

Jag har inte så mycket mer att säga i det här inlägget, ville mest bara visa att jag lever samt berätta anledningen till den kassa uppdateringen på bloggen. Nu ska jag ta mig ner till duschen och skölja ur hårinpackningen och sedan gräva ner mig i plugget igen!


Eftersom jag använder min skoldator nu så har jag typ inga bilder på den, bara massa tråkigt skolarbete så det får bli en gammal här nu.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0