18 januari 2012

Nu har bloggen legat nere ett bra tag här, jag har inte orkat ta tag i det och skrivit eftersom jag inte har något intressant att berätta.

Skolan har dragit igång och den rullar på som vanligt. Eller nästan som vanligt i alla fall, det är dom valbara kurserna som jag valt till den här terminen som startar nästa vecka. Jag ska läsa psykologi B och svenska C, så vi får hoppas på att det blir bra.

Vad mer då? Jag har tagit tummen ur röven och börjat gymma, bra där! Det känns riktigt bra och det var väl på tiden antar jag innan jag börjar rulla fram. Okej, riktigt så illa var det kanske inte. Jag har även dragit på mig ytterligare en förkylning, heja mig. Får jag aldrig vara frisk? Fick höra igår att det är många magsjuka på skolan, både lärare och elever. Och med tanken på min fobi för det så får jag verkligen hoppas att jag klarar mig ifrån det, handspriten är min bästa vän nu för tiden.

Jag känner att mina inlägg är väldigt torra, fantasilösa typ. Hur kul är det att läsa om vad jag gör om dagarna egentligen. Finns det någon/några som har något förslag på vad jag skulle kunna skriva om? Något ni vill se mer av? MEHEHEH, vad töntigt det där kändes..
MEN KOM MED FÖRSLAG, annars får ni fortsätta läsa om vad jag gör om dagarna om det känns mycket intressantare.

Kommentarer
Postat av: Per

Jag har hört att du har stora meloner ;) kan man få klämma?

2012-01-19 @ 11:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0