23 januari 2012 - Ett inlägg till Cicci!

Eftersom Cicci tjatar på att jag är dålig på att uppdatera (vilket är sant) så skriver jag ett inlägg nu för hennes skull så hon får något att göra.

På tal om henne så är hon hemkommen från Thailand nu, och jag träffade henne igår en stund vilket var på tiden.
Idag ska jag följa med henne in till sjukhuset som stöd där hon ska åka in i en sån där grej och röntga sin arm, läskigt! Annars då? När jag kommer hem ska jag ta tåget till Hallsberg för att möta upp Amanda på gymmet och seb sover jag kvar hos henne. 

Vad har jag gjort annars i helgen? I fredags var jag på bio med Hanna, Simon och Martin. Eller kan man säga att vi var på bio tillsammans? Knappt, vi var på två olika filmer eftersom vi inte kunde komma överrens om vilken vi skulle se. I lördags kom Kalle till mig och sov hos mig till igår. Vi har inte gjort så mycket, låg i sängen och kollade på film och tv i stort sett, skönt faktiskt!

Nu ska jag ta och hoppa i n i duschen och få i mig lite frukost, sen drar vi iväg! Får se när nästa inlägg kommer, om jag får ett sånt ryck och börjar uppdatera massor eller om Cicci får vara på och tjata på mig igen 


Det får bli en bild på mg och Cicci från när vi gick i sjuan, satan vad fina vi var.......
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0