3 januari

Tisdag idag då, om en vecka börjar vi skolan igen. Satan vad snabbt det här lovet går, känns som att dom var längre när man var mindre?
Jag hinner ju inte med något tycker jag, men ändå gör jag saker hela tiden. Jaja, det ska väl bli skönt när sista terminen drar igång.

Igår kom som sagt Hanna till mig, hon kom väl runt tre nångång. Åkte till grindstugan och tryckte i oss varsinn kebabtallrik, fett gott!
Åkte hem till mig igen, vid sju kom Amanda och Hanna och gjorde oss sällskap och då drog vi ner till bowlingen och lät dom två hallsbergsborna äta lite mat, mhehehe.. Där nere stötte vi även på hela Laxå, hade glömt bort att det var nyårscupen nu.

På natten gjorde vi en liten spontantripp till Hova för att haka på Niklas, Johan och Richard till Hassletapp eller något sånt för att äta. 
Vi satt där och snackade ett tag, sen brummade vi in till Hova och hängde lite där innan vi drog oss tillbaka igen.

Det blev inte så mycket sömn inatt, kom hem ganska sent och klockan ringde vid tio eftersom Hanna skulle iväg och vaccinera sig och jag skulle iväg och besikta bilen, han gled igenom så fint så! Nu ska jag ner och äta lite mat sen rulla vidare till Viby hem till min pojkvän och imorgon får jag finbesök från Arboga, det ser vi fram emot!


Jag tänkte även visa er alla denna charmiga bilden som Hanna lyckades fånga igår, varför fångas alltid mina fina tillfällen på bild? Det var i alla fall ett tappert försök till att se lite sur ut, lyckades jag? Det kan man diskutera..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0