Anton Alvila

Fick ett tips från Anton om att jag kunde skriva ett nytt inlägg varje dag om en av mina bättre vänner, och varför inte?
Bara för att han kom med förslaget och han är en av mina bättre vänner så passar väl inget bättre än att han ska få vara först tycker jag.

Vem är då Anton? Anton Alvila är en kille som är ett år äldre än mig, alltså inne på sitt tjugonde år. Han är ifrån Mariestad, men bor nu i Jönköping där han utbildar sig till maskiningenjör på Jönköpings universitet. Anton är alltid sig själv, och ser alltid det positiva i allt vilket jag nästan tycker är det bästa med honom. Han är verkligen sig själv och går sin egen väg, han sätter höga mål som han ska klara och det vet jag att han kommer att göra eftersom han är så pass envis. När han inte pluggar till sina tentor så är han nere på gymmet och spänner sig, ni kan följa honom och hans träning på hans träningsblogg HÄR

Han är från Mariestad och jag är från Laxå, hur känner vi varandra då? Jag har för mig att det var 2008 då jag följde med några tjejkompisar från Hova till ett Bogrens i Skövde. Vi bytte från tåg till buss i Mariestad, och där mötte vi även upp Anton och hans kompis. Jag hade ingen aning om vem han var men efter den kvällen så har vi hållit kontakten med varandra, om man räknar bort vårt "bråk" som pågick i ungefär ett år men allt är löst nu och vi har lämnat det bakom oss. 

Anton är som en bror för mig och jag vet alltid vart jag har honom vilket jag är tacksam över. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, ibland hatar jag dig för att du alltid har rätt om allting. Vi träffas inte speciellt ofta, men vi vet vart vi har varandra även om vi inte pratar varje dag. Du finns alltid där när man behöver dig, du är grym din jävel trots att du kan vara ganska störd ibland!


Det får bli en bild på Anton med den berömda blicken, ocn en bild på Anton där han fegar lite och gömmer den. Det här är lite kort om Anton, OCH han är singel, ni vet vart han bor och ni har hans blogg. Vad väntar ni på? mehehehe, tokiiiigtttt


Kommentarer
Postat av: Linus Carlén

Shit vilken snygging!

2012-01-24 @ 21:56:58
URL: http://linuscarlen.tumblr.com
Postat av: Amanda

Svar: Linus, vill du ha hans nummer av mig?

2012-01-24 @ 22:01:36
URL: http://amandaforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0