TISDAG 24/1

Tisdag, och första dagen i skolan för den här veckan. Alla veckor fram till studenten kommer se ut såhär, praktik varje måndag vilket är ganska skönt. Man kommer bort från skolan lite, och en dag gör väldigt mycket så veckorna känns helt okej nu trots dom långa dagarna. På tal om studenten så får vi våra studentmössor imorgon, och vi ska betala studentkryssningen den här måndaden.
Studenten känns längre bort än vad den faktiskt är, det går fort nu. 

Inatt sov jag hos Amanda och vi rörde oss bort mot gymmet ett tag. Tränade bara kondition, och det gick väl sådär igår kan man säga. Men det tog jag igen idag efter skolan då jag spenderade två timmar på gymmet. Cykeln i 30 minuter och powerwalk i 40 minuter, resten av tiden köttade jag ben och rygg. Känner mig ganska död nu, men det känns sjukt bra i kroppen ändå. Imorgon tänkte jag nog ta en vilodag. 

Vad har hänt mer idag då? Jag har spenderat dagen i skolan med historia på förmiddagen och svenska på eftermiddagen. 
Mer än så har jag faktiskt inte gjort, och mer behöver nog inte göras. Ska försöka få klart uppgiften om medeltiden bara så den blir klar. 

Nu får ni inget mer att läsa i det här inlägget, inte för att det gör något, det blev ju trots allt ett ganska långt inlägg ändå. Det kommer upp ett till snart, mer än så får ni inte veta! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0