TORSDAG 26/1

Nu är jag precis hemkommen från gymmet, känns riktigt bra i armarna idag kan jag säga. Jag fick även med mig Elin dit, kul!
Idag var det lite kondition, armar och mage/rygg som stod på schemat. Allt gick faktiskt bättre än väntat så nu ser jag fram emot nästa pass. 
Känner jag ingen träningsvärk imorgon är det något fel på mig eftersom jag inte är speciellt tränad på något av dem ställena. 

Annars då? Skolan har rullat på idag, slutade halv tolv egentligen men jag satt kvar och höll på och pyssla med min grafiska profil och kom hem vid fem. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag tycker jag, en ganska skön dag så att säga.

Som jag redan har skrivit så kom studentmössorna igår, och det slog mig att shit, skolan är snart slut på riktigt. Jag har alltid gått där, och nu om ungefär fem månader så är det slut på allt. Vad ska man göra sen? Hur kommer livet att bli? Känner mig som en filosof, men det finns så mycket saker som kommer upp i huvudet om framtiden, men den som lever får se som man så fint brukar säga.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0