Evelyn leigh

Välkommen till världen lilla Evelyn! Idag (igår) den 24 juli blev min syster och hennes pojkvän föräldrar till en liten flicka. GRATTIS!♥
Hon är världens sötaste och jag är världens stoltaste moster. 

ÄLSKADE STUDENT

 
 
 
 
 
 
 

IF YOU WANT IT, FIGHT FOR IT.

 

01:14

I skrivande stund är klockan 01:14 och jag är precis hemkommen ifrån Emmelie. 
Jag är fortfarande arbetslös men dagarna rullar på rätt bra ändå. Jag umgås med världens finaste människor hela dagarna, vi grillar och bara myser.

Igår blev det en liten spontantripp till Gränna med Emmelie och Bengtsson i brist på annat att göra.
Det tog oss fyra timmar att komma dit istället för två som det egentligen skulle ha tagit eftersom vi helt plötsligt kom tillbaka till Motala på grund av att det var lite felskyltat. Lite fel på bilen fick vi också men fram kom vi i alla fall och med oss hem fick vi ett antal polkagrisar.

Annars händer det väl inte så jättemycket om dagarna. Jag sover länge, umgås med kompisar och sedan sover jag igen. Till helgen bär det i alla fall iväg till Hova med Hanna och Cicci för att se vad årets riddarvecka har att erbjuda, det blir nog trevligt och helgen bjuder även på lite alkohol. 
Det är lite kortfattat om vad som händer i mitt liv just nu och nu tänkte jag dra mig mot sängen för lite skönhetssömn. 

                               
                               


11 juli

Mer än hälften av detta år har gått, tiden bara flyger iväg och jag hinner inte med. Det har hänt så himla mycket och det här halvåret är nog den mest intensiva tiden som jag har varit med om. Jag har förlorat människor jag älskat men samtidigt har jag vunnit många fler. 

Det har gått ungefär ett år sedan jag förlät dig och började återigen tro på dina lögner. Som sagt, tiden flyger iväg och jag hinner inte riktigt med. 
Jag kan inte förstå hur jag kan hata dig mer än allt annat, samtidigt som jag saknar dig så det gör ont i mig.

MÅNDAG

 

ÄLSKADE BERGATROLL


 

NYTT HÅR

                             
Jag gjorde det. Jag kapade av håret, och det är en bra bit jag klippte det. Som jag har velat kring det, och det känns som att jag fortfarande velar lika mycket. Jag kan inte bestämma mig och jag gillar det eller inte, ibland gör jag det och ibland hatar jag det nästan. Men så slitet som det var så hade jag inget annat val, så det är bara att gilla läget och börja vänja sig antar jag.

1 juli 2012

Sådär ja, då var jag här igen då i brist på något att göra.

Den här dagen har verkligen varit seg. Jag vaknade vid halv tre-tre ungefär, gick upp och åt mat och sedan la jag mig i sängen igen och drog några filmer. Helt plötsligt var klockan nio och jag undrar vart fan den här dagen har tagit vägen. Skönt att ta det lugnt en dag kanske.

Igår var jag iväg till Liseberg med ett helt gäng killar. Dino, Adi, Erik och Fredrik fick bli mitt sällskap för dagen. Jag kan säga att vi hade väldigt tur med vädret trots att det regnade lite, men det var inget som drabbade oss speciellt mycket då vi nästan alltid lyckades vara under tak just de stunderna. 
Vi hade skitkul hela dagen och hör och häpna så fick de med mig till både gasten och kanonen trots att jag först vägrade. Jag hatar saker som går upp och ner, men jag tog mig igenom den två gånger ändå! Gasten kom jag som sagt också igenom tillslut, fast jag såg inte så mycket vad de hade att erbjuda eftersom jag mest blundade och skrek, hemska saker. Har nog aldrig varit mer lättad än när vi kom ut ifrån det där dårhuset. 

Annars då? Jag är arbetslös just nu eftersom jag sa upp mig från jobbet för lite olika anledningar, så kan det vara ibland. Jag klagar inte, det är skönt att vara ledig men jag har ingen aning om vart pengarna ska komma ifrån men jag ska söka lite annat så det löser sig tillslut.

                                


VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0