1 juli 2012

Sådär ja, då var jag här igen då i brist på något att göra.

Den här dagen har verkligen varit seg. Jag vaknade vid halv tre-tre ungefär, gick upp och åt mat och sedan la jag mig i sängen igen och drog några filmer. Helt plötsligt var klockan nio och jag undrar vart fan den här dagen har tagit vägen. Skönt att ta det lugnt en dag kanske.

Igår var jag iväg till Liseberg med ett helt gäng killar. Dino, Adi, Erik och Fredrik fick bli mitt sällskap för dagen. Jag kan säga att vi hade väldigt tur med vädret trots att det regnade lite, men det var inget som drabbade oss speciellt mycket då vi nästan alltid lyckades vara under tak just de stunderna. 
Vi hade skitkul hela dagen och hör och häpna så fick de med mig till både gasten och kanonen trots att jag först vägrade. Jag hatar saker som går upp och ner, men jag tog mig igenom den två gånger ändå! Gasten kom jag som sagt också igenom tillslut, fast jag såg inte så mycket vad de hade att erbjuda eftersom jag mest blundade och skrek, hemska saker. Har nog aldrig varit mer lättad än när vi kom ut ifrån det där dårhuset. 

Annars då? Jag är arbetslös just nu eftersom jag sa upp mig från jobbet för lite olika anledningar, så kan det vara ibland. Jag klagar inte, det är skönt att vara ledig men jag har ingen aning om vart pengarna ska komma ifrån men jag ska söka lite annat så det löser sig tillslut.

                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0