20 juni 2012

Herregud, det är över en månad sedan som jag skrev här i bloggen. Jag har inte haft tid och jag glömmer bort den.

Nu har skolan slutat och jag har inget mer plugg att ta tag i, studentveckorna var fan de bästa veckorna i mitt liv!
Lite för lite sömn, och lite för mycket alkohol skulle jag nog vilja säga. Men jag antar att det är så det ska vara. Nu minns jag inte riktigt allt, men jag vet att jag hade kul. Känslan jag hade på studenten var obeskrivlig, jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta så det blev lite av varje där.
Vill även tacka alla mina nära och kära som uppvaktade mig och allt det där runt studenten! Ni är världens bästa.

Vad har jag annars gjort då? Jag har gjort så jäkla mycket så jag faktiskt inte minns vad det är. Jag har till exempel tagit studenten, jag har varit fin och varit på bal, jag har bränt mig i solen, jag har börjat jobba, jag har varit pank flera gånger om och jag har börjat planera midsommar.
Midsommar är redan på fredag, helt galet vad tiden går fort. Jag ska i alla fall tillbringa den med mina fina vänner. En midsommar utan pojkvän känns lite annorlunda, men om det blir som vi tänkt oss så kommer det här bli skitbra! Oftast blir det aldrig som man tänkt sig, men vi kan alltid hoppas!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka leta fram lite kläder inför imorgon. Jag ska även FÖRSÖKA skriva här lite oftare än en gång i månaden. Vi får väl se hur det här går. Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta mer än att jag kände att det här blev världens tråkigaste inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0