12 MARS 2012

Måndag idag och ännu en dag närmare studenten och allt runt omkring, härligt!

Praktik idag som vanligt på måndagar, började åtta och slutade tre. Dagen gick hyffsat snabbt och fick även träffa Josefine, en ny praktikant som fördrev tiden med mig. Tänk vad roligt det kan var att träffa nya människor? Idag har jag bytt kläder på skyltdockorna, plockat lite i butiken och hållt på och greja inne på lagret.

Drog även ett pass på gymmet efter jag slutat, det var på tiden efter alla dessa sjukdomar. Det kändes i kroppen att jag haft ett uppehåll, men det kändes ändå sjukt bra att vara tillbaka. Det blev 15 minuter på cykel och 25 minuter på bandet, samt lite styrka i armarna. Nu har jag duschat och ätit mat, så nu får jag se vad jag hittar på. Jag gissar på lite plugg och lite tv eller film.

Jag har fått en liten galen idé om att kapa av mig håret en bit, ungefär som på den första bilden där. Det skulle vara sjukt skönt, men vill samtidigt ha tjockare hår då. Sen slog tanken mig att jag kanske inte vill ha kort hår på balen, och den tanken gjorde mig bara ännu mer förvirrad. Kanske till sommaren? Vi får se.


Kommentarer
Postat av: nea

Klipp klipp klipp klipp! Dööösnyggt!

2012-03-19 @ 16:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0