120305

Jag tror jag har kommit in i någon dålig svacka just nu, allt verkar gå emot mig känner jag. Okej kanske inte allt, men väldigt mycket.

Min plånbok och min älskade jacka blev stulna av någon idiot i lördags på en fest. Ärligt, hur fan kan man sno andras grejer? Nu är det så i alla fall, och det var inte bara jag som blev utsatt. Sjukt dåligt av den personen/personerna. Man blir så arg och ledsen. Bankkort, körkort, buss/tågkort, gymkort, massa klubbkort, kontanter, rikskuponger och min jacka åt helvete. Jag måste betala för att jag blir av med saker. Kul. 

Inte nog med det, varför inte lite halsfluss på det här nu också? Jag har varit sjuk i en vecka nu, nu får det väl ta och ge sig. Men som man brukar säga, nu kan det väl bara vända och bli bättre? Efter regn kommer solsken. Jag vill träna. Jag får inte träna. Det kryper i hela kroppen, jag blir galen. Snart så, så fort jag blir frisk från all skit.

Tiden bara rusar iväg. Om 10 dagar fyller jag år, jag tror att det är ca 12 veckor kvar till studenten och mindre än en månad till kryssningen.
Heja, på onsdag ska jag iväg till örerbo universitet och lyssna på information om de olika programen. Ska jag läsa vidare direkt? Jag vet inte. 

På onsdag åker Amanda iväg till Spanien, och Sara kom hem från Egypten idag. Varför åker alla ifrån mig? Jag vill också åka ifrån. Fisgrisar.
Nu ska jag ner i duschen och skölja ur min inpackning, sen ska jag måla naglarna medans jag väntar på mackorna i ugnen, mums! Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0