22/3

Så mycket som jag längtar till studenten har jag nog aldrig gjort förut. Jag har känt mer ångest inför den, men nu får den mer än gärna komma. Just nu är jag så trött på alla dessa uppgifter så jag vill spy på dem. Panikattackerna upprepas och jag bryter ihop då och då. Jag är säker på att jag inte är ensam om det här, men jag får trösta mig själv och alla er andra med att det faktiskt inte är långt kvar nu

Annars då? Jag gör inte så mycket mer än att gå i skolan och att träna. Idag var Amanda och jag duktiga och simmade i 40-45 minuter. Efter det spenderade vi en stund i bastun och satt och snackade lite skit om allt som hänt sen senast. Den jäveln har varit i Spanien en vecka så ni kan ju tänka er hur jag kände mig brevid henne, blek som jag är. Men det var trevligt att få umgås en stund med henne igen, tack manda!

Imorgon är det äntligen fredag och denna ska jag spendera tillsammans med Kalle, tror att vi ska laga mat och sen blir det nog tv eller film. Hade tänkt att sova ganska tidigt eftersom jag ska upp vid sex på lördag igen. Klockan sju rullar jag, Elin, Andreas och David iväg till Jönköping för att spana in högskolan/universitetet där. Spännande!

Får inte glömma att ge kalle en stor BIG UP efter att han hjälpt mig med den jäkla hemtentan som jag gjorde i lördags. I söndags efter många timmar blev den klar och jag kunde äntligen lämna in den. Tack för att du stod ställde upp och hjälpte mig, trots söndag och ledig dag!


Jag kan inget annat än att säga att jag älskar vädret just nu, helt underbart är det. Jeansjacka istället för vinterjacka, hur skönt är inte det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0