TORSDAG

Veckorna går så snabbt nu för tiden tycker jag, det är redan torsdag idag. Igår hade vi studiedag och jag och Sara utnyttjade den till vårt projektarbete.
Nu är det inte långt kvar, den 14 april drar vi iväg över till Gotland för att ta oss ann de 50 milen på cykel. Herregud, vad har vi gett oss in på?

Igårnatt hade jag Amanda här oss mig, och vi satt och pillade med designen på min blogg som ni kanske ser. Jag är supernöjd, tack för all hjälp!
Hon följde med mig efter skolan och vi tog cyklarna till bk och tryckte hamburgare, sedan vidare till ica för att handla lite inför kvällen. Med oss hem fick vi gurka, paprika, morötter och dipp. Börjar bli standard för oss känns det som, men bättre det än chips och jag klagar inte på det. 

Annars då? Var uppe på stan en stund igår och handlade lite nytt till garderoben. Jag älskar personalrabbat, det blir så mycket roligare att handla eftersom det inte svider lika mycket i plånboken. Två blusar, shorts, bh, tre nagellack, torrschampo, dust it och torrschampo. Nödvändiga grejer!

Nu ska jag ta tag i mitt plugg tänkte jag, galet tråkigt. Men det måste göras och jag vill inte ha någon ig-varning så det är bara att sätta fart.
Det här inlägget blev ganska torrt och tråkigt kände jag, men det är i alla fall ett inlägg får vi tänka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0