Orkar inte med mig själv

Haha jag orkar inte med mig själv? Hade till och med glömt bort att jag hade en blogg, men lite roligt att titta tillbaka på de gamla inläggen för att minnas vad man har gjort. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, det är helt sjukt vad tiden går fort!

Jag vill inte ens kolla på statistiken över hur många besökare jag har nu, för jag vet att den ligger på nollan. Inte speciellt konstigt med tanke på den kassa uppdateringen kanske. Jag skulle i alla fall inte besöka den här bloggen om jag var ni. Kanske om uppdateringen blev lite bättre, men det händer ju inget spännande i mitt liv så finns inte så mycket att skriva om. Jag är fortfarande arbetslös och värdelös, men jag jobbar på det.

Annars då? I det senaste inlägget skrev jag om att jag räknade ner dagarna till Turkiet. Dit har jag självklart hunnit åka och även tillbaka. Har till och med hunnit med ännu en resa där emellan till England med hela tjocka släkten (familjen taikon) där vi besökte min syster och bebis. Det har till och med gått så länge nu mellan de här två inläggen att vi planerar en ny resa till England i mars, samt även en resa med mina brudar till Alanya i juni.

Som ni ser så verkar mitt liv äga? Inget jobb utan bara går hemma hela dagarna, pengar rullar in som dom ska och resorna bokas hit och dit. Det där får ni ta med en nypa salt, riktigt så är det väl kanske inte. Endast önsketänkande. Jag har börjat klättra på väggarna på dagarna, så illa är det. Nästan. 

Jag har även lämnat singellivet och skaffat mig en man. Eller man och man, det kan väl diskuteras. Nej nu var jag elak, han är så bra så!!! Så det så.

Nu tänker jag inte sno eran dyrbara tid mer, antar att ni har roligare saker för er att göra än att läsa det här blasket. Bjuder på några bilder istället! 

Bild: 1. obligatoriska egobilden innan ugång. 2. Familjebild tillsammans med Maja. 3. Bästa kompis vid frukostbordet. 4. Firade Rasmus som fyllde gammal gubbe (20 år) 5. Min kärlek och Siggebebis. 6. Firade nyår. 7. Spenderar mycket tid tillsammans med mina fem andra pojkvänner. 8. Fina Evelyn. 9. Nea och jag sprang runt som tomtar på marieberg och delade ut choklad. 10. Något onykter bild.
 

VEM ÄR JAG?

Name: Amanda Forsberg
Age: 19
Location: Laxå (Örebro)
Photos: Canon 450d/Iphone
Education: It-media
Contact: amanda-forsberg@hot..


bloglovin
RSS 2.0